kapas/fiber fill dijual disini




kapas/fiberfill

-mengantikan kerabu kekabu(dibetulkan oleh kak liza danish) untuk bantal hantaran/bantal anak2 / tuk patung mainan kanak2 untuk dijual
kapas polystrin 



1KG/RM24 sahaja
postage poslaju/COD weekend :di kedai top hat sdn bhd  (11-G, Jalan Pandan Indah 6/1, Pandan Indah ) & tesco cheras sahaja

COD weekdays:Menara TM annexe 2

Postage:  RM8 - kl n selangor
                           RM10 -luar KL n selangor
          RM14 -serawak
       RM15 - sabah




cc:Untuk kadar postage (Pos Laju) mengikut timbangan 1kg-2kg =rm8-rm10
harga fiber fill TIDAK TERMASUK postage 1kg=rm24

sekiranya berminat
kirimkan nama ,alamat pos dan no telefon untuk di hubungi.

sekiranya berlaku perubahan pada kadar timbangan akan di beritahu..
sekiranya berlaku lebihan kiriman wang, pihak FC akan kembalikan baki
wang anda..

sold to halyzaqiut
sold to afzan
sold to leen cod Kelana jaya
sold Fieza cod ioi mall
available
available
available
available
available



12 Customer Dihargai:

gadis melayu said...

salam.. fibre fill ni still available x..??

fatin amalina said...

ye.. fiber fill masih ada.. sekiranya berminat sms ke no 0192225977

mira flicka said...

hai... I messaged the no.. but no reply... :(

siti81beauty said...

Salam..kapas fiber masih ada lg tak..klau 2 kg brapa..

Aisyaa said...

kalau nak dalam 5kg boleh dapat harga dalam berapa rm ye?

farah wahida said...

hai..fiberfill ni ade lagi tak..sya nk sgt..

fatin amalina said...

Salam Semua... maaf.. saya sangat sibuk dgn kerja tetap.. buat masa skrg stok fiber takde.. untuk pengetahuan semua.. stok akan sampai awal bulan feb 2014..

buat masa skrg stok takde..
nasihat saya.. sekiranya anda ingin menempah dalam kuantiti banyak.. saya nasihatkan anda COD.. sbb kos pos sangat tinggi...

apa-apa pun saya cadangkan anda like fatirah page sbb saya update status di sana untuk kesenangan saya.. maaf atas segala kesulitan..wassup saya di no 0192225977, sebab panggilan dan sms agak susah untuk dilayan..

Miss Mya said...

Salam,

Ada lagi tak fiber fill ni?

putera syah said...

salam.stok fiber still ada

KakiTehTarik said...

Salam.. Ad stock lg ke kalau sy nk cod esok? Mohon dibalas teme kasih 😊

Toki Tokwan said...

Assalam..fiber ni masih ade ag x

Toki Tokwan said...

Assalam..fiber ni masih ade ag x